Home / Wizard / G-Standaard flex

G-Standaard flex

U wilt zelf een lijst op maat maken met de G-Standaard flex

Z-Index biedt u een abonnement op de G-Standaard flex aan. Met de G-Standaard flex selecteert u zelf, zonder programmeerkennis, de velden met de data die u wilt zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk een selectie te maken van: 

 • Alle nieuwe artikelen, gefilterd per productverantwoordelijke,
 • Het assortiment van concurrenten,
 • Prijs- en vergoedingsinformatie,
 • Onderling vervangbare geneesmiddelen (substitutie),
 • Welke geneesmiddelen als add-on zijn aangewezen.

Om een indruk te krijgen van de G-Standaard flex kunt u via toegang vragen tot de demo-omgeving.

 Het abonnement van de G-Standaard flex omvat 3 modules. 

 Het abonnement:

Module Toelichting
Basis Met de velden uit de module Basis kunt u een set algemene velden van productverpakkingen uit de G-Standaard selecteren. Voorbeelden zijn het ZI-nummer, de productverantwoordelijke, de verpakkingskenmerken of de GTIN's.
Farmaceutisch Als u informatie over geneesmiddelen uit de G-Standaard wilt raadplegen dan kunt u uit de module farmaceutisch velden selecteren die gaan over de samenstelling, farmaceutische vorm, toedieningsweg en dosering (waaronder de DDD).
Prijzen / wet- en regelgeving Deze module bevat prijsgegevens zoals opgegeven door de productverantwoordelijke (inkoopprijs en adviesverkoopprijs), het bevat gegevens over vergoeding vanuit de zorgverzekering (geneesmiddelen, hulpmiddelen, dieetvoeding), GVS bijbetaling en aanvullende voorwaarden, BTW percentage, receptplichtigheid, WGP maximumprijs.

Extra modules:

Module Toelichting
Add-on Geneesmiddelen die in het ziekenhuis worden toegediend kunnen door de NZa als add-on worden aangewezen. Ziekenhuizen kunnen deze dan additioneel declareren bij de verzekeraar, mits ze voor de toegepaste indicatie onder de aanspraak vallen. Met de module add-on kunt u zien welke geneesmiddelen als add-on zijn aangewezen, en voor welke geregistreerde en off-label indicaties ze gedeclareerd kunnen worden.
Historische prijsgegevens In deze module vindt u een overzicht met historische prijsgegevens van in de G-Standaard aanwezige productverpakkingen tot 5 jaar terug. Ook is er terug te vinden wanneer andere productverantwoordelijken een productverpakking hebben gelanceerd.
Mutaties Deze module toont de wijziging ten opzichte van de maand ervoor. Bijvoorbeeld percentages van prijswijzigingen, wijzigingen in GVS-limiet en ATC-codering.
Preferentiebeleid Deze module toont de preferentiestatus van productverpakkingen.

10 selecties per abonnement

Met één abonnement op de G-Standaard flex kunt u maximaal 10 selecties maken. Als u meerdere selecties wilt maken, kunt u extra abonnementen afsluiten. Eén extra abonnement bevat 10 selecties.

Prijzen abonnementen en extra modules G-Standaard flex

De hieronder genoemde prijzen gelden op jaarbasis en zijn exclusief btw.

Prijzen abonnement

U betaalt een verlaagd tarief voor het abonnement als u al gebruiksrecht betaalt voor de gehele G-Standaard. Op elk extra abonnement dat u afneemt krijgt u korting.

 • Prijs abonnement: € 4.774,-
 • Prijs abonnement met korting: € 2.071,-
 • Prijs extra abonnement: € 2.387,-
 • Prijs extra abonnement met korting: € 1.036,-

Prijzen extra modules

 • Module Add-on: € 597,-
 • Module Mutaties: € 597,-
 • Module Preferentiebeleid: € 597,-
 • Module Historische prijsgegevens: € 794,-

Abonneren op de G-Standaard flex

Vul onderstaande gegevens in om het abonnement G-Standaard flex aan te vragen en klik daarna op Verzenden.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Abonnement op de G-Standaard flex
Extra abonnementen op de G-Standaard flex
Betaalt u al gebruiksrecht voor de gehele G-Standaard?
Extra modules

Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

 Terug naar Start