Home / Wizard / G-Standaard flex

G-Standaard flex

U wilt zelf een lijst op maat maken.

Z-Index biedt u een abonnement op de G-Standaard flex aan. Met de G-Standaard flex selecteert u zelf, zonder programmeerkennis, de velden met de data die u wilt zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk een selectie te maken van: 

 • Alle nieuwe artikelen, gefilterd per productverantwoordelijke,
 • Het assortiment van concurrenten,
 • Prijs- en vergoedingsinformatie,
 • Onderling vervangbare geneesmiddelen (substitutie),
 • Welke geneesmiddelen als add-on zijn aangewezen.

 Het hoofdabonnement van de G-Standaard flex omvat 3 modules. 

 Het hoofdabonnement:

Module Toelichting
Basis Met de velden uit de module Basis kunt u een set algemene velden van productverpakkingen uit de G-Standaard selecteren. Voorbeelden zijn het ZI-nummer, de productverantwoordelijke, de verpakkingskenmerken of de GTIN's.
Farmaceutisch Als u informatie over geneesmiddelen uit de G-Standaard wilt raadplegen dan kunt u uit de module farmaceutisch velden selecteren die gaan over de samenstelling, farmaceutische vorm, toedieningsweg en dosering (waaronder de DDD).
Prijzen / wet- en regelgeving Deze module bevat prijsgegevens zoals opgegeven door de productverantwoordelijke (inkoopprijs en adviesverkoopprijs), het bevat gegevens over vergoeding vanuit de zorgverzekering (geneesmiddelen, hulpmiddelen, dieetvoeding), GVS bijbetaling en aanvullende voorwaarden, BTW percentage, receptplichtigheid, WGP maximumprijs.

Extra modules:

Module Toelichting
Add-on Geneesmiddelen die in het ziekenhuis worden toegediend kunnen door de NZa als add-on worden aangewezen. Ziekenhuizen kunnen deze dan additioneel declareren bij de verzekeraar, mits ze voor de toegepaste indicatie onder de aanspraak vallen. Met de module add-on kunt u zien welke geneesmiddelen als add-on zijn aangewezen, en voor welke geregistreerde en off-label indicaties ze gedeclareerd kunnen worden.
Historische prijsgegevens In deze module vindt u een overzicht met historische prijsgegevens van in de G-Standaard aanwezige productverpakkingen tot 5 jaar terug. Ook is er terug te vinden wanneer andere productverantwoordelijken een productverpakking hebben gelanceerd.
Mutaties Deze module toont de wijziging ten opzichte van de maand ervoor. Bijvoorbeeld percentages van prijswijzigingen, wijzigingen in GVS-limiet en ATC-codering.
Preferentiebeleid Deze module toont de preferentiestatus van productverpakkingen.

10 selecties per abonnement

Met een abonnement op de G-Standaard flex kunt u maximaal 10 selecties maken. Als u meer dan 10 selecties wilt maken, kunt u meerdere abonnementen afsluiten. 

Prijzen abonnementen en extra modules G-Standaard flex

De hieronder genoemde prijzen gelden op jaarbasis en zijn exclusief btw.

Prijzen hoofdabonnement

U betaalt een verlaagd tarief voor het hoofdabonnement als u al gebruiksrecht betaalt voor de hele G-Standaard. Op elk extra hoofdabonnement dat u afneemt krijgt u korting.

 • Prijs hoofdabonnement: € 4.080,-
 • Prijs hoofdabonnement met korting: € 1.770,-
 • Prijs extra hoofdabonnement: € 2.040,-
 • Prijs extra hoofdabonnement met korting: € 885,-

Prijzen extra modules

 • Module Add-on: € 510,-
 • Module Mutaties: € 510,-
 • Module Preferentiebeleid: € 510,-
 • Module Historische prijsgegevens: € 667,-

Abonneren op de G-Standaard flex

Vul onderstaande gegevens in om het abonnement G-Standaard flex aan te vragen en klik daarna op Verzenden.

Hoofdabonnement op de G-Standaard flex
Extra abonnementen op de G-Standaard flex
Verlaagd tarief hoofdabonnement
Verlaagd tarief extra abonnement(en)
Extra modules

Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

 Terug naar Start