Home / Wizard / Historisch Bestand Add-ons

Historisch Bestand Add-ons

De G-Standaard biedt een geactualiseerde weergave van add-on gegevens en stollingsfactoren van de huidige maand, maar geen informatie uit het verleden. Veel partijen waar Z-Index mee werkt bouwen indien gewenst zelf deze historie op. Om partijen die dit niet gewend zijn tegemoet te komen heeft de NZa aan Z-Index de opdracht verleend om een historisch bestand te ontwikkelen.

Om te zien welke gegevens er in het Historisch Bestand Add-ons worden uitgeleverd bekijkt u de specificaties.

Het Historisch Bestand Add-ons wordt apart van de G-Standaard geproduceerd en ter beschikking gesteld via de website. 

Partijen die al een abonnement hebben op de G-Standaard download (met name ziekenhuizen) kunnen bij Z-Index een abonnement voor gereduceerd tarief afsluiten om dit bestand maandelijks te mogen ophalen of gebruiken. In 2021 bedraagt dit  € 140,- excl. btw per afnemer.

Voor partijen zonder abonnement op de G-Standaard download wordt voor 2021 een bedrag van € 517,- excl. btw per jaar in rekening gebracht. 

Abonnement op Historisch Bestand Add-ons  
Gebruiksrecht G-Standaard  


Levert u de informatie door? Als u de informatie doorlevert naar andere gebruikers c.q. eindgebruikers, dan zijn ook deze gebruikers verplicht een abonnement af te sluiten op het Historisch Bestand Add-ons (zie artikel 5 van licentieovereenkomst).


Account   Met een account kan u inloggen op de website van Z-Index en zelf het Historisch Bestand Add-ons downloaden. Dit is met name van belang voor een softwarehuis of als u werkzaam bent bij een partij die dit bestand niet automatisch via uw softwarehuis krijgt.


Op het abonnement op het Historisch Bestand Add-ons zijn een aantal gebruiksvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen en vervolgens printen en/of opslaan. Met het verzenden van dit aanmeldingsformulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt tevens het abonnement op het Historisch Bestand Add-ons tot stand.

TerugTerug naar Start