Home / Wizard / Lijst op maat G-Standaard

Lijst op maat G-Standaard

U wilt een Lijst op maat door Z-Index laten maken.

Z-Index biedt u een Lijst op maat aan met productverpakkingen in de G-Standaard. Deze lijst bestaat uit een basislijst die u naar wens kunt uitbreiden met meer informatie. De basislijst bevat de volgende kolommen:

Voorbeeld basislijst lijst op maat

Deze basislijst is uit te breiden tot in totaal 127 velden. In het veldenbestand lijst op maat ziet u welke velden beschikbaar zijn.

U ontvangt de Lijst op maat per e-mail. Dit kan eenmalig, maandelijks na de G-Standaard productie of op specifieke maanden. Het formaat is gezipt xls, csv of txt. De prijs van de Lijst op maat is afhankelijk van opbouw. U ontvangt een offerte na het invullen van het aanvraagformulier.

Vul onderstaande gegevens in om een offerte voor een Lijst op maat G-Standaard aan te vragen en klik daarna op Verzenden.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Aanvraag offerte Lijst op maat G-Standaard*  
Wordt de Lijst op maat aan derden verstrekt?*   Let op! Zie de opmerking onder het formulier over het gebruiksrecht. Als ja wordt geantwoord, vul dan hieronder in aan wie de Lijst op maat wordt verstrekt.


Frequentie van ontvangen*   Als specifieke maanden wordt geselecteerd, vul deze dan hieronder in.Formaat van te ontvangen Lijst op maat*   Het bestand zal altijd gezipt worden verstuurd.Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. 

 

Terug naar Start