Home / Wizard / Lijst op maat G-Standaard

Lijst op maat G-Standaard

U wilt een lijst op maat door Z-Index laten maken.

Z-Index biedt u een lijst op maat aan met productverpakkingen in de G-Standaard. Deze lijst bestaat uit een basislijst die u naar wens kunt uitbreiden met meer informatie. De basislijst bevat de volgende kolommen:

Voorbeeld basislijst lijst op maat

Deze basislijst is uit te breiden tot in totaal 127 velden. In het veldenbestand lijst op maat ziet u welke velden beschikbaar zijn.

U ontvangt de lijst op maat per e-mail. Dit kan eenmalig, maandelijks na de G-Standaard productie of op specifieke maanden. Het formaat is gezipt xls, csv of txt. De prijs van de lijst op maat is afhankelijk van opbouw. U ontvangt een offerte na het invullen van het aanvraagformulier.

Vul onderstaande gegevens in om een offerte voor een lijst op maat G-Standaard aan te vragen en klik daarna op Verzenden.
Aanvraag offerte Lijst op maat G-Standaard  
Wordt de lijst aan derden verstrekt?   Let op! Zie de opmerking onder het formulier over het gebruiksrecht. Als Ja wordt geantwoord, vul dan hieronder in aan wie de lijst op maat wordt verstrekt.


Frequentie van ontvangen   Als specifieke maanden wordt geselecteerd, vul deze dan hieronder in.Formaat van te ontvangen lijst op maat Het bestand zal altijd gezipt worden verstuurd.Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. 

 

Terug naar Start