Home / Wizard / Stofnamenbestand add-ons

Stofnamenbestand add-ons

De informatie over add-on geneesmiddelen is in de G-Standaard opgenomen op ZI-nummer niveau: dat betekent dat per artikel (geneesmiddelverpakking) wordt weergegeven welke indicaties gekoppeld zijn en wat de aanspraakstatus is per combinatie van artikel en indicatie. Als er van één werkzame stof 20 verpakkingen zijn (verschillende verpakkingsgroottes, generieke varianten en parallel verpakkingen) dan zal elke verpakking exact dezelfde indicaties en aanspraakstatus krijgen. Voor een handzaam overzicht van de actuele indicaties en aanspraakstatus is daarom het Stofnamenbestand add-ons beschikbaar. Het Stofnamenbestand add-ons bevat geen ZI-nummers en geen artikelomschrijvingen. Als u een abonnement neemt op dit bestand krijgt u dit maandelijks direct na de publicatie van de G-Standaard per e-mail toegezonden. Hieronder ziet u een voorbeeld:

 addonstofnamen.PNG

 Het Stofnamenbestand add-ons is volledig gebaseerd op de actuele G-Standaard.

Partijen die al een abonnement hebben op de G-Standaard download (met name ziekenhuizen) kunnen bij Z-Index een abonnement voor gereduceerd tarief afsluiten om dit bestand maandelijks te ontvangen. In 2021 bedraagt dit  € 140,- excl. btw per jaar. Voor partijen zonder abonnement op de G-Standaard download wordt voor 2021 een bedrag van € 517,- excl. btw per jaar in rekening gebracht.

Vul onderstaande gegevens in om een abonnement op het Stofnamenbestand add-ons af te sluiten en klik daarna op Verzenden.
Abonnement op Stofnamenbestand add-ons  
Gebruiksrecht G-Standaard  


Levert u de informatie door? Als u de informatie doorlevert naar andere gebruikers c.q. eindgebruikers, dan zijn ook deze gebruikers verplicht een abonnement af te sluiten op het Stofnamen Bestand Add-ons (zie artikel 5 van licentieovereenkomst).


Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

Terug naar Start