Home / Wizard / Stofnamen bestand add-ons

Stofnamen bestand add-ons

De informatie over add-on geneesmiddelen is in de G-Standaard opgenomen op ZI-nummer niveau: dat betekent dat per artikel (geneesmiddelverpakking) wordt weergegeven welke indicaties gekoppeld zijn en wat de aanspraakstatus is per combinatie van artikel en indicatie. Als er van één werkzame stof 20 verpakkingen zijn (verschillende verpakkingsgroottes, generieke varianten en parallel verpakkingen) dan zal elke verpakking exact dezelfde indicaties en aanspraakstatus krijgen. Voor een handzaam overzicht van de actuele indicaties en aanspraakstatus is daarom het Stofnamen bestand add-ons beschikbaar. Het Stofnamen bestand add-ons bevat geen ZI-nummers en geen artikelomschrijvingen. Als u een abonnement neemt op dit bestand krijgt u dit maandelijks direct na de publicatie van de G-Standaard per e-mail toegezonden. Hieronder ziet u een voorbeeld:

 addonstofnamen.PNG

Het Stofnamen bestand add-ons is volledig gebaseerd op de actuele G-Standaard.

Partijen die al een abonnement hebben op de G-Standaard download (met name ziekenhuizen) kunnen bij Z-Index een abonnement voor gereduceerd tarief afsluiten om dit bestand maandelijks te ontvangen. De kosten bedragen € 165,- excl. btw per jaar. Voor partijen zonder abonnement op de G-Standaard download wordt een bedrag van € 605,- excl. btw per jaar in rekening gebracht.

Vul onderstaande gegevens in om een abonnement op het Stofnamen bestand add-ons af te sluiten en klik daarna op Verzenden.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Abonnement op Stofnamen bestand add-ons*  
Heeft u al een abonnement op de G-Standaard download?*  


Gaat u het Stofnamen bestand add-ons doorleveren?*   Als u de informatie doorlevert naar andere gebruikers c.q. eindgebruikers, dan zijn ook deze gebruikers verplicht een abonnement af te sluiten op het Stofnamen Bestand Add-ons (zie artikel 5 van licentieovereenkomst).


Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

Terug naar Start