Home / Wizard / Stofnamenbestand add-on

Stofnamenbestand add-on

De informatie over add-on geneesmiddelen is in de G-Standaard opgenomen op ZI-nummer niveau: dat betekent dat per artikel (geneesmiddelverpakking) wordt weergegeven welke indicaties gekoppeld zijn en wat de aanspraakstatus is per combinatie van artikel en indicatie. Als er van één werkzame stof 20 verpakkingen zijn (verschillende verpakkingsgroottes, generieke varianten en parallel verpakkingen) dan zal elke verpakking exact dezelfde indicaties en aanspraakstatus krijgen. Voor een handzaam overzicht van de actuele indicaties en aanspraakstatus is daarom het Stofnamen Bestand Add-ons beschikbaar. Het Stofnamen Bestand Add-ons bevat geen ZI-nummers en geen artikelomschrijvingen. Als u een abonnement neemt op dit bestand krijgt u dit maandelijks direct na de publicatie van de G-Standaard per email toegezonden.

Het Stofnamen Bestand Add-ons is volledig gebaseerd op de actuele G-Standaard.

Partijen die al een abonnement hebben op de G-Standaard download (met name ziekenhuizen) kunnen bij Z-Index een abonnement voor gereduceerd tarief afsluiten om dit bestand maandelijks te ontvangen. In 2021 bedraagt dit  € 140,- excl. btw per afnemer. Voor partijen zonder abonnement op de G-Standaard download wordt voor 2021 een bedrag van € 517,- excl. btw per jaar in rekening gebracht.

Abonnement op Stofnamen Bestand Add-ons  
Gebruiksrecht G-Standaard  


Levert u de informatie door? Als u de informatie doorlevert naar andere gebruikers c.q. eindgebruikers, dan zijn ook deze gebruikers verplicht een abonnement af te sluiten op het Stofnamen Bestand Add-ons (zie artikel 5 van licentieovereenkomst).


Op het abonnement op het Stofnamen Bestand Add-ons zijn een aantal gebruiksvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen en vervolgens printen en/of opslaan. Met het verzenden van dit aanmeldingsformulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt tevens het abonnement op het Stofnamen Bestand Add-ons tot stand.

TerugTerug naar Start