Home / Wizard / Overzicht aanspraakstatussen

Overzicht aanspraakstatussen

U wilt een overzicht van de aanspraakstatussen van uw productverpakkingen

Z-Index biedt u een overzicht aan met wijzigingen in aanspraakstatus van uw productverpakkingen in de productgroepen Verbandmiddelen (VB) en Compressiemiddelen (CO).

Nieuwe productverpakkingen met als productgroep VB of CO worden altijd opgenomen met aanspraakstatus “N” (geen verstrekking). De Expertgroep ZN Verbandhulpmiddelen bepaalt vervolgens of deze voor vergoeding in aanmerking komen. Op aanwijzing van deze expertgroep past Z-Index de aanspraakstatus van de productverpakking aan.

U krijgt maandelijks per e-mail, direct na de publicatie van de nieuwe G-Standaard, te zien bij welke van uw productverpakkingen de aanspraakstatus is gewijzigd. Ook bij uw nieuwe productverpakkingen in deze productgroepen krijgt u de aanspraakstatus te zien. Als er geen nieuwe productverpakkingen of wijzigingen zijn in de aanspraakstatus dan ontvangt u een leeg bestand.

Via dit overzicht bent u dus direct op de hoogte indien de aanspraakstatus van uw verband- en compressiemiddelen wijzigt. De kosten zijn €299,- per jaar excl. btw. U ontvangt een bestand met de volgende kolommen:

 Voorbeeld aanspraakstatussen

Vul onderstaande gegevens in om het Overzicht aanspraakstatussen aan te vragen en klik daarna op Verzenden.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Abonnement Overzicht aanspraakstatussen*  
Formaat van te ontvangen Overzicht aanspraakstatussen*  

Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

Terug naar Start