Home / Wizard / Overzicht aanspraakstatussen

Overzicht aanspraakstatussen

Uw wilt een overzicht van de aanspraakstatussen van uw productverpakkingen.

Z-Index biedt u een overzicht aan met wijzigingen in aanspraakstatus van uw productverpakkingen in de productgroepen Verbandmiddelen (VB) en Compressiemiddelen (CO).

Nieuwe productverpakkingen met als productgroep VB of CO worden altijd opgenomen met aanspraakstatus “N” (geen verstrekking). De Expertgroep ZN Verbandhulpmiddelen bepaalt vervolgens of deze voor vergoeding in aanmerking komen. Op aanwijzing van deze expertgroep past Z-Index de aanspraakstatus van de productverpakking aan.

Middels het overzicht aanspraakstatus krijgt u inzicht hierin. U krijgt maandelijks per e-mail, direct na de publicatie van de nieuwe G-Standaard, te zien bij welke van uw productverpakkingen de aanspraakstatus is gewijzigd. Ook bij uw nieuwe productverpakkingen in deze productgroepen krijgt u de aanspraakstatus te zien. Als er geen nieuwe productverpakkingen of wijzigingen in aanspraakstatus zijn dan ontvangt u een leeg bestand.

Via dit overzicht bent u dus direct op de hoogte indien de aanspraakstatus van uw verband- en compressiemiddelen wijzigt. De kosten zijn €255,- per jaar excl. btw. U ontvangt een Excel of csv-bestand (lijstscheiding puntkomma) met de volgende kolommen:

 

 Voorbeeld overzicht aanspraakstatussen

 

Vul onderstaande gegevens in om het Overzicht aanspraakstatussen aan te vragen en klik daarna op Verzenden.

Overzicht aanspraakstatussen  
Formaat bestand  

Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

TerugTerug naar Start