Home / Wizard / E-mailservice regeling maximumprijzen

E-mailservice regeling maximumprijzen

Uw wilt een overzicht van uw productverpakkingen met te hoge maximumprijs.

Z-Index biedt u een overzicht aan met uitsluitend uw productverpakkingen (die in de vigerende G-Standaard staan) met een apotheekinkoopprijs die hoger is dan de vastgestelde maximumprijs. U ziet in de e-mail per productverpakking de huidige apotheekinkoopprijs en de definitieve maximumprijs naast elkaar staan. Met deze service kunt u veel geld besparen. Als u in de maand waarin de definitieve bijlage van kracht wordt verpakkingen in de G-Standaard heeft staan met een AIP die hoger is dan de maximumprijs, dan kan de minister u bij beschikking een bestuurlijke boete opleggen van ten hoogste € 45.000,-.

De kosten zijn € 1.177,- excl. btw per jaar. U ontvangt een csv-bestand (lijstscheiding puntkomma) met de volgende kolommen:

 

Voorbeeld emailservice maximumprijzen

 

Vul onderstaande gegevens in om een abonnement op de E-mailservice regeling maximumprijzen af te sluiten en klik daarna op Verzenden.

Abonnement E-mailservice regeling maximumprijzen  

Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en komt het abonnement op dit product tot stand.

TerugTerug naar Start