Home / Wizard / Lijst op maat eigen assortiment

Lijst op maat eigen assortiment

U wilt een lijst op maat van uw eigen assortiment in de G-Standaard ontvangen.

Z-Index kan u een lijst op maat aanleveren met uitsluitend uw eigen productverpakkingen in de G-Standaard. Deze lijst bestaat uit een basislijst die u naar wens kunt uitbreiden met meer informatie. De basislijst bevat de volgende kolommen:

Voorbeeld basislijst lijst op maat

Deze basislijst is uit te breiden tot in totaal 127 velden. In het veldenbestand lijst op maat ziet u welke velden beschikbaar zijn.

U ontvangt de lijst op maat per e-mail. Dit kan eenmalig, maandelijks na de G-Standaard productie of op specifieke maanden. Het formaat is gezipt xls, csv of txt. De prijs van de lijst op maat is afhankelijk van opbouw. U ontvangt een offerte na het invullen van het aanvraagformulier.

Vul onderstaande gegevens in en klik daarna op Verstuur.

Wordt de lijst aan derden verstrekt?   Let op! Zie de opmerking onder het formulier over het gebruiksrecht. Als Ja wordt geantwoord, vul dan hieronder in aan wie de lijst op maat wordt verstrekt.


Frequentie van ontvangen   Als specifieke maanden wordt geselecteerd, vul deze dan hieronder in.Formaat van te ontvangen lijst op maat Het bestand zal altijd gezipt worden verstuurd.Indien u de lijst op maat aan derden versterkt dan dient u rekening te houden met het gebruiksrecht zoals beschreven in de algemene licentievoorwaarden.

TerugTerug naar Start