Home / Wizard / Lijst op maat eigen assortiment

Lijst op maat eigen assortiment

U wilt een Lijst op maat van uw eigen assortiment uit de G-Standaard ontvangen.

Z-Index biedt u een Lijst op maat aan met uitsluitend uw eigen productverpakkingen uit de G-Standaard. Deze lijst bestaat uit een basislijst die u naar wens kunt uitbreiden met meer informatie. De basislijst bevat de volgende kolommen:

Voorbeeld basislijst lijst op maat

Deze basislijst is uit te breiden tot in totaal 127 velden. In het veldenbestand lijst op maat ziet u welke velden beschikbaar zijn.

U ontvangt de Lijst op maat per e-mail. Dit kan eenmalig, maandelijks na de G-Standaard productie of op specifieke maanden. Het formaat is gezipt xls, csv of txt. De prijs van de Lijst op maat is afhankelijk van de opbouw. U ontvangt een offerte na het invullen van het aanvraagformulier.

Vul onderstaande gegevens in om een Lijst op maat eigen assortiment aan te vragen en klik daarna op Verzenden.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Aanvraag offerte Lijst op maat eigen assortiment*  
Wordt de Lijst op maat aan derden verstrekt?*   Let op! Zie de opmerking onder het formulier over het gebruiksrecht. Als Ja wordt geantwoord, vul dan hieronder in aan wie de Lijst op maat wordt verstrekt.


Frequentie van ontvangen*   Als specifieke maanden wordt geselecteerd, vul deze dan hieronder in.Formaat van te ontvangen Lijst op maat*   Het bestand zal altijd gezipt worden verstuurd.Op afname van dit product zijn de algemene licentievoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier lezen. 

Terug naar Start